Bakgrund

ITB Management AB grundades i januari

2002 som konsultbolag med inriktning på verksamhetsutveckling och utveckling av IT-system. Sedan 2007 levererar företaget språk- och kvalitetssäkringstjänster till företag som vill vara säkra på att det skrivna budskapet ska gå fram.

  • Språkkompetens
  • Teknisk kompetens
  • Verktygskompetens
  • Kundfokusering
  • Leveranssäkerhet
  • Arbetsglädje

Bakgrund


IT, data, teknik, kommunikation och språk.


ITB Management AB grundades i januari 2002 av Jan-Olov Strandberg och var under de första åren konsultbolag med inriktning på verksamhetsutveckling och utveckling av IT-system.


Idag är översättning och språktjänster företagets kärnverksamhet.

Ansvarig för dessa områden är Gabriella Strandberg: Jag är utbildad översättare vid Tolk- och Översättarinstitutet (TÖI). 1994-1996 frilansade jag som översättare och jobbade då främst åt förlag och översättningsbyråer.


Under åren 1996 till 2007 skaffade jag mig en gedigen bakgrund inom översättningsbranschen som anställd hos ett av Sveriges största översättningsföretag. De första åren som översättare, sedan i andra roller som projektledare, leverantörsansvarig, projektledningschef och produktionschef.


Hos ITB finns gedigen kunskap om vad översättning, språkgranskning, kvalitetssäkring och projektledning innebär, vilka stödsystem som behövs och hur ett projekt genomförs med fastlagd tidsplanering till överenskommet pris.


Process

STEG 1


Vad behöver du hjälp med och tills när?

STEG 2


Du får ett pris och en fast leveranstid.

STEG 3


Arbetet pågår och vi löser frågor under tiden.

STEG 4


Du kontrollerar att leveransen motsvarar förväntningarna och vi slutlevererar och fakturerar när du är nöjd.